ZieZo-Vlaanderen

BEURSEVENT voor
blinden en slechtzienden

25, 26 en 27 april 2019
FLANDERS EXPO GENT (samen met de Reva-beurs)

 

Ziezo-beursevent

ZieZo-Vlaanderen is een beursevent omtrent alle aspecten van hulpmiddelen voor blinde en slechtziende mensen. 

 
Lees meer

Programma

Tijdens ZieZo-Vlaanderen zijn er naast de diverse standhouders ook interessante workshops.
 

 
Bekijk programma

Standhouders

Tijdens ZieZo-Vlaanderen stellen de standhouders hun nieuwste hulpmiddelen aan u voor.
 

 
Bekijk overzicht

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van ZieZo-Vlaanderen.

 

 
Lees meer

Nieuws

Opgelet: als u op een foto klikt zal er een vergrote weergave openen.

LET IT FLOW

De hogeschool VIVES is op ZieZo-Vlaanderen aanwezig op een surprise-stand. ‘Let it flow’, word rustig in je hoofd en je lijf!

AUDIODESCRIPTIE-STAND VAN DE VRT

Maak kennis met audiodescriptie (AD) op de stand van de VRT. Je krijgt er alle informatie over hoe tv-programma’s toegankelijk worden gemaakt voor de blinde en slechtziende kijkers. De VRT is daarin een voortrekker. Vertel de VRT-medewerkers hoe het nog beter kan en waar jij zoal behoefte aan hebt. In de demoruimte kun je ervaren wat AD is. Vuur gerust je vragen af!

GRATIS INSPIRATIESESSIE 'OUDEREN MET VISUELE BEPERKING'

Als medewerker in de ouderenzorg hebt u zeker te maken met mensen die een sterk verminderd zicht hebben. Dan staat u voor een uitdaging. Tijdens een gratis VIP-inspiratiesessie van 90 minuten krijgt u tips en ondersteuning! Schrijf in voor de inspiratiesessie

WORKSHOPS MAKE-UP EN UITERLIJK

Nele Symons, slechtziend beauty coach, geeft als ‘Make-up Heartist’ elke dag een sessie van een halfuur over make-up en uiterlijk. Ze wil haar expertise delen om blinde en slechtziende vrouwen te laten stralen, elke dag opnieuw. Geef je vrouwelijkheid én je zelfvertrouwen een boost!

REGISTREER JE UITVINDING!

Heb je een origineel idee voor een nieuw, spitsvondig, bruikbaar hulpmiddel? Meld je uitvinding aan ‘TEAM SCHEIRE L&L’, een team van zorgtechnologische experten. Je vindt hen op de stand van Blindenzorg Licht en Liefde. De beste ideeën worden geregistreerd op jouw naam in een gegevensbank voor uitvinders!
 

EEN BEURS-IN-DE-BEURS

Kom even uitblazen en ‘verzorgd’ worden op de stand van mede-organisator VeBeS (achteraan in het midden van de hal). Je vindt er een beurs-in-de-beurs met allerlei boeiende stands, een bar en zithoekjes. Alle VeBeS-leden ontvangen op vertoon van hun lidkaart een attentie. ZieZo-Vlaanderen is ook dé gelegenheid om jou enkele vragen te stellen, zodat de vereniging nog beter weet wat er bij de leden leeft. Welkom, je wordt als een VIP ontvangen!
 

ALLE NIEUWSBERICHTEN OVER ZIEZO-VLAANDEREN 2019 VERSCHIJNEN HIER.